tiistai 1. syyskuuta 2015

Miraculos

Koulu on alkanut taas. Pääsin heti alussa Miraculosille assariksi. Heillä oli näytös illalla ja olin heidän apunaan sen päivän. Sekolittelin värejä, levitin niitä mallien hiuksiin, pesin mallien hiuksia ja hoidin juoksevia asioita. Päivä oli todella kiireinen ja raskas. Illalla pääsin seuraamaan näytöstä eturivistä. Kokemuksena tuo päivä oli mahtava. Kuinka paljonkin nuo ihmiset tekevät töitä tuon päivän aikana.

Sekoittelin vähän värejä ja kun tuotteet olivat aivan uusia minulle, en ihan ymmärtänyt miten mikäkin toimii. Se oli ainoa asia missä jouduin aina pyytämään apua. Hiusten peseminen oli aivan erilaista. Olin tottunut tekemään rauhassa ja varovasti kaiken. Sielläpä ei tarvinnut paljoa varoa meneekö korviin vettä vai ei. Pesupaikat olivat Take away mallia. Aika haastavat pesualtaat siis. En onneksi joutunut mallien hiuksiin levittämään väriä kuin kerran. Tyviväri piti vain levittäää ja no sehän on ihan helppo. Ainoa hankala asia oli siinä, että se oli vaalennusaine mikä laitettiin tyviin. Tyvessä olisi heti näkynyt, jos jokun kohta olisi jäänyt värjäämättä. Päivä oli onnistunut ja minusta ihan kiva.




1 kommentti:

  1. Kiva kun kerroit tuntemuksistasi assarina. Olisit voinut myös kertoa vähän tekniikoista ja hiusmuodista! Nyt sitten rohkeasti niitä kokeilemaan!

    VastaaPoista